ABBOTT

Abbott je globalna farmaceutska kompanija stacionirana u Čikagu (SAD). Osnovana je 1888. godine i danas zapošljava preko 90.000 ljudi u više od 130 zemalja sveta. Tokom 2010. godine, kompanija Abbott je ostvarila prihod od 35 milijardi dolara.

Zaposleni u kompaniji Abbott uspeli su prvi da razviju test za HIV iz krvi 1985. godine. Danas kompanija pored lekova, može ponuditi širok spektar medicinskih uređaja, dijagnostičkih proizvoda i imunotestova.

Biologist Group je jedan od distributera kompanije Abbott za Srbiju i u našoj ponudi možete pronaći medicinske uređaje iz linija Architect i Alinity za biohemiju i imunohemiju sa svom pratećom opremom i reagensima.

ALINITY

Naziv Alinity potiče od ALignment. INnovation. UnITY. Predstavlja sistem nove generacije sačinjen od visoko tehnološki dizajniranih modula koji su optimizovani u dijagnostičke svrhe, za upotrebu u ključnim laboratorijskim disciplinama. Može se reći da je Alinity dijagnostički ekosistem koga čine integrisane sistemske jedinice operativne u sledećim poljima: kliničkoj hemiji, imunologiji, hematologiji, transfuziji i molekularnoj dijagnostici. Savršena povezanost komponenti Alinity u integrisan sistem obezbeđena je najmodernijim softverima koji za cilj imaju potpunu automatizaciju procesa rada Alinity sistema.

Vaš pouzdan partner

Ukoliko tražite proizvode vrhunskog kvaliteta po pristupačnim cenama, efikasnu realizaciju i brzu isporuku – dobrodošli!
Kontakt